Sport
Coregrafie de suflet pe stadion, la derby: 'Suntem cu voi...'

Deşi galeria Ştiinţei nu a putut să-şi încurajeze echipa la derby-ul cu FCSB, jucătorii lui Cristiano Bergodi au avut surpriza să vadă o coregrafie la Peluza Nord, cu mesajul "Suntem cu voi...", realizat prin "îmbrăcarea" scaunelor cu fâşii albe şi negre, fondul fiind, evident, albastru. Continuarea mesajului o ştie deja toată ţara din acţiunile recente ale galeriei: "Vă urmăm prin vânt şi ploi/Faceţi-ne-o bucurie, aduceţi titlu-n Bănie!"

Ultraşii din Peluza Nord au anunţat încă de dimineaţă că vor fi prezenţi lka stadion după meci, indiferent de rezultatul din derby, pentru a-i încuraja pe favoriţi în lupta pentru titlu. 

"E iar zi de meci, zi de finala! Am hotarat sa nu mergem inainte de meci la baieti sa nu ii perturbam. Asa am facut pana acum in acest play-off si a mers bine, pastram obiceiul!
In schimb ne mobilizam cat mai multi si mergem la stadion imediat dupa finalul meciului.
Ne adunam cu totii pe esplanada dinspre Bulevardul Ilie Balaci sa ii incurajam pe baieti INDIFERENT DE REZULTAT!
Facem spectacol! Cine nu a gasit inca unde sa vada meciul poate sa vina alaturi de noi la Lido unde avem 5 televizoare pe terasa si in premiera un proiector in parcare pentru a pastra cat mai usor distantarea. Nu uitati sa luati mastile la voi!"
este mesajul postat de Peluza Nord. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.