Sport
Conflictul Gardoș-Mangia care a dus la plecarea jucătorului

Întrebat despre plecarea de la Universitatea, Florin Gardoș a precizat la emisiunea „DigiSport Special” care a fost adevăratul motiv care a dus la împrumutul său la Poli Iași. Nemulțumit de faptul că nu joacă, fundașul și-a ieșit din minți și a pornit un conflict cu antrenorul Devis Mangia.

"Am pierdut echipa la un moment dat şi apoi am fost tot mai nemulţumit de situaţia mea. Am avut o ieşire nervoasă la adresa antrenorului, am avut un conflict cu el şi nu a mai fost cale de întors", a povestit Florin Gardoș. Totuși, conflictele cu antrenorul nu au lipsit din anturajul Craiovei, întrucât ne putem aminti de episodul Băluță, de sezonul trecut, care a dus la scoaterea decarului Științei din primul 11 pentru o etapă. De asemenea, tânărul Răzvan Popa a fost scos din lot în acest sezon din cauza unui conflict cu tehnicianul italian, însă a fost reabilitat și a fost reprimit în echipă.

Florin Gardoș și Andrei Burlacu au fost împrumutați la Politehnica Iași timp de 6 luni, iar clubul din Copou are prima opțiune de cumpărare definitivă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.