Sport
Conferinţa Universităţii Craiova, de la Atena, ignorată total! Papură şi Bărbuţ, lăsaţi mască!

Nicio întrebare nu au primit reprezentanţii Universităţii Craiova, antrenorul Cornel Papură şi atacantul Cristi Bărbuţ, la conferinţa de presă de la Atena, care a precedat returul cu AEK. Cei doi au apărut în sala de conferinţe, au spus câteva cuvinte, dar nici jurnaliştii greci şi nici cei români prezenţi nu au adresat vreo întrebare, spre stupefacţia delegaţiei alb-albastre.

În aceste condiţii, după câteva secunde, Papură şi Bărbuţ s-au ridicat şi au plecat. Apucaseră însă să spună câteva cuvinte despre jocul de mâine, de la ora 21. “Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe puternice, dar sper să facem un joc bun şi ocaziile pe care ni le vom crea de data aceasta să le fructificăm”, a spus Papură, iar Bărbuţ a adăugat: “Ne aşteaptă un meci foarte dificil, trebuie să jucăm cât mai bine şi, sper eu, să ne calificăm”.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Miguel Cardoso, a declarat: „Meciul de mâine va fi diferit de cel din România. Adversarul va veni mai puternic și mai agresiv, pentru că trebuie să recupereze diferenţa din tur, trebuie să creeze faze, să atace. Noi avem obiectivul nostru, le-am spus jucătorilor şi după primul joc, că este foarte important să creştem ca grup, ca joc colectiv. Îi respect pe adversarii noștri. Vreau să reducem erorile individuale, să fim uniți pe tot parcursul meciului”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.