Sport
Concluzia lui Papură după primul amical: „Sperăm să câștigăm încredere”

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în primul amical din cantonamentul din această vară. FC Orenburg a fost adversarul elevilor lui Papură.

Cantonați de o săptămâna, jucătorii lui Papură au arătat destul de bine în primul meci din stagiul de pregătire. Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, a declarat: „Nu ne interesează atât de mult rezultatul, încercăm să ne punem cât mai bine la punct cu pregătirea fizică și tactică. Trebuie să fim la cei mai buni parametri la începutul sezonului.” 

Papură a fost întrebat și de Fortes, cel ce a înscris primul său gol în alb-albastru: „Este normal ca atacanții să înscrie, să sperăm ca ambii atacanți ai noștri să înscrie.”

 

Referitor la jucătorii care au fost introduși în partea secundă a jocului cu FC Orenburg: „În repriza a doua am jucat cu mulți tineri, e normal să nu aibă experiența celor din prima parte, păcat că nu au înscris. Să sperăm că vor progresa și se vor bate pentru un loc de titular. Băieții sunt conectați, este o perioadă dificilă, sperăm să facem un sezon cât mai bun.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.