Sport
Comunicat Universitatea Craiova: „Nouă ne pasă de fotbal”

Universitatea Craiova a fost singurul club din Liga 1 care s-a opus noul contract de drepturi TV, prezentat în Adunarea Generală a LPF. 

Pentru a lămuri lucrurile, oficialii Universității Craiova au emis un comunicat pe site-ul oficial:  "Nouă ne pasă de fotbal. Vouă?

Da, Universitatea Craiova a votat împotriva vânzării drepturilor TV de către LPF în condițiile actuale de management al transmisiilor sportive din Liga I. Nu poți să te plângi de media mică de spectatori la meciurile din competiția internă, după care să programezi partide în zile de luni, iarna, la ora 21:30.

Nu doar că nu ne pasă de prezent, dar riscăm să ne omorâm și viitorul. Cum vor învăța copiii drumul stadionului, dacă majoritatea meciurilor se joacă la ore la care acei copii deja dorm? Cum să-i convingi chiar pe adulți să vină la stadion, când la ora terminării partidelor nu mai au transport în comun și unii vor merge ore întregi până acasă, unde deja trebuie să se pregătească pentru serviciul pe care îl vor începe în câteva ore?

Craiova este ultimul bastion din România al fotbalului jucat în condiții pe care ar trebui să le considerăm normale: cu peste 10.000 de oameni în tribune meci de meci. Dacă se va goli și „Oblemenco”, putem să plecăm acasă cu toții.

Universitatea Craiova luptă din răsputeri pentru ca meciurile de Liga I să se joace doar sâmbăta și duminica și cel târziu la ora 18:00, cu excepția etapelor disputate vara, când cea mai târzie oră acceptată ar trebui să fie, din punctul nostru de vedere, 20:30.

Le reamintim tuturor partenerilor noștri de la Ligă și televiziuni că fotbalul trebuie să aparțină suporterilor. Nu doar suporterilor Științei, ci tuturor suporterilor din țară, de la Craiova la Iași și de la Constanța la Cluj. Fotbalul adevărat se joacă și se vede pe stadion, nu pe un ecran rece și artificial. Și până la urmă cine s-ar uita la un meci fie și la televizor, dacă va vedea acolo imagini cu niște tribune triste și goale? 

Nu le răpiți oamenilor până și fotbalul, domnilor! Este una dintre puținele bucurii care le-au mai rămas. #NouaNePasaDeFotbal. Vouă?"

RESPECT !!! Sunt unul din zecile de mii de suporteri ai alb-albastrilor, cu abonament pentru tot sezonul !
18 aprilie 2019, 13:10
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.