Sport
S-a încheiat recepţia stadionului. CNI:'Arena din Bănie este gata, noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect de suflet!'

Compania Naţională de Investiţii a anunţat pe pagina oficială de facebook că stadionul Craiovei este gata de inaugurare, recepţia fiind încheiată, iar Primăria Craiova va intra în posesia edificiului. Primul meci se va disputa vineri, amicalul dintre Universitatea Craiova şi Slavia Praga. 

Iată anunţul oficial al CNI: 

"Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect "de suflet" al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.
Vă mulțumim atât pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulțumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!
Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes!
CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!"

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.