Sport
Clinceniul vine să încheie seria de victorii a Ştiinţei: „Noi facem meciuri bune cu echipele mari”

După ce anul trecut a pierdut la Craiova din cauza unui gol primit în prelungiri, iar în returul din Ilfov a fost 0-0, Academica Clinceni plănuieşte ca şi în acest sezon să pună mari probleme Universităţii şi chiar să-i oprească seria de victorii. Deşi are la dispoziţie un lot net inferior ca şi cotă faţă de cel al Craiovei, Ilie Poenaru spune că absenţa lui Koljic contează mult şi este convins că poate să-l încurce pe Cristiano Bergodi, mai ales că italianul se teme foarte mult de acest meci, după ce a văzut FCSB ţinută în şah 85 de minute de ilfoveni.

De ce să nu avem încredere că putem pune capăt acestei serii a Craiovei? Nu seamănă meci cu meci. Deşi am pierdut cu FCSB, am jucat cu ei 85 de minute de la egal la egal. Noi facem meciuri bune contra echipelor mari. În meciurile cu aceste echipe nu contează primele, ci alte lucruri. I-am analizat pe cei de la Craiova, am lucrat la antrenament, au 2-3 jucători care pot face diferenţa, Nistor cu Cicâldău au viziune, inteligenţă, sunt în stare de a crea ceva. E un avantaj pentru toţi adversarii Craiovei că nu joacă Koljic şi Constantin, contează şi pentru noi acest aspect, deşi nu trebuie să te bucuri de răul altuia. Au un lot foarte bun de jucători. Cine are omogenitate are de câştigat. Noi am schimbat aproape tot lotul, au venit jucători cu alte principii. Oricum, Craiova are jucători buni, Baiaram a intrat, Ivan e şi el acolo, Bărbuţ poate face şi el diferenţa. Koljic are mare calitate, se pretează în 4-3-3, este un marcator, se vede că a lipsit cu Dinamo, dar chiar şi aşa au avut altă strategie şi le-a ieşit, chiar dacă a fost din penalty golul.  Sperăm să nu avem probleme de arbitraj, voi vedea după meci dacă voi comenta şi eu ca Dan Petrescu şi Meme Stoica în privinţa Craiovei", a spus Ilie Poenaru, antrenorul formaţiei Academica Clinceni.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.