Sport
Ciprian Tătărușanu, cel mai bun din derby-ul Inter - Milan

Titular în Cupa Italiei, portarul român Ciprian Tătărușanu a avut mai multe intervenții pentru echipa sa, AC Milan, în derby-ul cu Inter. Din păcate, acesta nu a reușit să împiediece înfrângerea „diavolilor roșii”. După eliminarea lui Ibrahimovic, Milan a încasat două goluri. 

„Am luptat de la început până la final. A fost un meci excelent, dar, din păcate, al doilea cartonaș galben primit de Ibrahimovic a schimbat jocul. Am încercat să menținem rezultatul de 1-1, dar un gol de senzație marcat în final a făcut să pierdem.

Nu a fost ușor să pierdem după înfrângerea cu Atalanta, dar am arătat că avem un caracter puternic și am lăsat înfrângerea aceea în spate. Din păcate, nu am câștigat. Dar am arătat că avem caracter.

Dacă suntem pe primul loc în Serie A, înseamnă că merităm să fim acolo. Acum trebuie să câștigăm meciul următor, cu Bologna, și să rămânem lideri cât de mult se poate. 

Sunt într-o formă bună, Am grijă de mine și, dacă nu apare vreo accidentare, sper să joc pentru încă cinci sau șase ani. Sunt profesionist, mă antrenez zilnic cât de bine pot ca să fiu pregătit când e nevoie de mine”, a declarat Ciprian Tătăruașnu, potrivit presei din Italia.

 

Nu a fost Donnarumma, dar nimeni nu și-a dat seama. Milan a fost eliminată, dar clar nu din cauza portarului, care s-a opus în fața tuturor: două parade contra lui Lukaku și câte una la Sanchez și Lautaro Martinez, toate de aplaudat. Răspunde excelent și în fața lui Hakimi și Kolarov.

Nimic de făcut la lovitura liberă a lui Eriksen și la penalty-ul executat perfect. La un moment dat, presiunea pusă de Inter a devenit insuportabilă. Tătărușanu, cel mai bun de pe teren. O consolare mică, având în vedere că Inter a câștigat", a scris Gazzetta Dello Sport. Presa i-a acordat nota 8, cea mai mare de pe teren, iar „Tătă” a devenit omul meciului. 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.