Sport
Cîmpanu a dezvăluit ce l-a făcut să semneze cu Știința: „Un club cu o istorie mare în spate”

Alexandru George Cîmpanu, jucător care va împlini 20 de ani pe 8 octombrie, a vorbit într-un interviu pentru FRF despre transferul său la Universitatea Craiova, el fiind internațional sub 21 de ani. 

Adus de la FC Botoșani, Cîmpanu este conștient de faptul ca va trebui să muncească pentru a se impune la o echipă precum Universitatea: „Simt că este o presiune mai mare pe mine, dar asta este meseria mea de fotbalist. Trebuie să mă duc acolo și să încercăm să luăm titlul.” Tânărul fotbalist a dezvăluit și motivul pentru care a ales să vină în Bănie: „Nu știu ce a contat… A contat că este vorba de Universitatea Craiova! Are o istorie mare în spate și cred că asta m-a convins. Am înțeles că și acolo este un câmp unit, niște băieți extraordinari și de asta am ales Craiova”

 

Cîmpanu trebuie să-l facă uitat pe Valentin Mihăilă, jucător transferat de Craiova în Italia, la Parma: „Vali este un jucător foarte bun. Nu este ușor să te duci acolo și să joci cu atâția suporteri în spate. O să mă duc încrezător și vreau să demonstrez că sunt demn să joc pentru Universitatea Craiova.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.