Sport
Christian Eriksen, mesaj de pe patul de spital: „Sunt bine”

Christian Eriksen a postat prima fotografie pe contul său de Instagram după ce evenimentul care ar fi putut să fie tragic. 

Eriksen se află în continuare internat în spital, însă acesta spune că „este bine” și că vrea să înțeleagă ce i s-a întâmplat: „Salutare tuturor și multe mulțumiri pentru frumoasele și uimitoarele mesaje primite din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea. Sunt bine, în anumite circumstanțe. Mai trebuie să trec prin niște examinări la spital, dar mă simt bine.

Acum, voi încuraja băieții din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucați pentru întreaga țară,” a fost mesajul postat de Eriksen pe contul său de Instagram.

 

Era minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, atunci când jucătorul lui Inter s-a prăbușit pe gazon și timp de aproape 18 minute a fost resuscitat de medici

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.