Sport
CFR Cluj a fost așteptată de ...200 de fani

CFR Cluj a cucerit cel de-al 6-lea trofeu de campioană în palmares, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-1. Știința a fost așteptată de mii de fani pe esplanada stadionului, însă ardelenii nu s-au bucurat de același spectacol. 

Trupa lui Dan Petrescu a revenit în Ardeal imediat după joc, iar la aeroport au fost așteptați de maxim 50 de persoane. „Spectacolul” s-a mutat în Piața Avram Iancu, acolo unde ar fi trebuit să fie o explozie de fericire. A fost..dar o explozie destul de mică. Campionii României au fost așteptați de 200 de clujeni. 

 

În schimb, suporterii olteni s-au mobilizat și i-au așteptat pe Bancu și compania pentru a le mulțumi pentru acest sezon. Universitatea Craiova s-a clasat pe poziția secundă după 25 de ani de așteptare. 

 

 

sursă foto: gsp.ro

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.