Sport
CFR Cluj s-a calificat în grupele UEFA Europa League

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în grupele UEFA Europa League, după ce a trecut, scor 3-1, în play-off-ul UEFA Europa League, de formația finlandeză KuPS.

Jocul din „Gruia” a început perfect pentru CFR Cluj, după ce Rondon a reluat cu capul o centrare a lui Ciprian Deac. Până la pauză, trupa lui Dan Petrescu a mai marcat odată. Pasa perfectă a lui Adi Păun a fost finalizată de Debeljuh. Fazele fixe rămân punctul forte al ardelenilor, iar acest lucru s-a văzut și în duelul din play-off-ul Europa League. Deac și Rondon au colaborat și la golul trei, iar calificarea era tranșată în minutul 56. Oaspeții au marcat golul de onoare în primul minut al prelungirilor, prin Udo, cu un șut sub bară. CFR Cluj se califică pentru a doua oară consecutiv în grupele Europa League, iar campioana României își va afla astăzi adversarii. 

 

„Ştiam că adversarul este foarte puternic. Prima repriză a fost echilibrată. Noi la fază fixă am înscris şi cred că acolo s-a făcut diferenţa. La 3-0 puțin ne-am relaxat pe final şi am primit acel gol care m-a deranjat puţin, dar ne-am calificat şi e ceva fantastic. Foarte multă muncă, multă pasiune, jucători care vor ceva de la viaţă şi de la fotbal şi până la urmă munca ne-a răsplătit şi pe mine şi pe jucători. Mă temeam că jucătorii mei nu o să înţeleagă mesajul meu. Dacă am câştigat, înseamnă că am reuşit să transmit acest mesaj. Lui Rondon tot timpul i-am reproşat că nu caută poarta prea des. Astăzi a înscris două goluri fantastice”, a spus Petrescu la Digi Sport.

 

„O victorie importantă, doi ani la rând ne calificăm în grupe. Cred că echipa aceasta a demonstrat că are valoare şi felicit pe toată lumea. Această victorie este şi pentru suporteri. Sperăm ca suporterii, dacă vin pe stadion, să vadă câteva echipe bune. S-a demonstrat încă o dată că putem, că avem valoare. Aş vrea echipe de renume ca adversare, ca în trecut. În trecut am demonstrat că putem să batem pe oricine. Trebuie să ne bucurăm astăzi şi de mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul de duminică”, a spus Camora la Digi Sport.

 

„Am strigat în vestiar: <Să vină Milan>. Este echipa mea de suflet, îi aştept de mult timp. Ei au mai fost şi acum trei ani în România, când au jucat cu Craiova, dar acum aş vrea să-i avem noi adversari”, a spus Păun la Digi Sport.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.