Sport
CFR Cluj mai are de așteptat. Înfrângere cu Lazio, iar suspansul continuă

Campioana CFR Cluj nu a reușit să plece cu vreun punct de pe „Olimpico”, iar punctul de care au nevoie clujenii pentru calificarea în primăvara europeană va putea fi luat în ultima etapă a grupelor. 

CFR nu a contat în prima repriză a meciului, fiind dominată total de Lazio. Unicul gol al întânirii a fost înscris de Correa, în minutul 24. Totuși, partea secundă a fost mult mai bună pentru fotbaliștii antrenați de Dan Petrescu, însă aceștia au ratat ocazii imense de egalare. Omrani, Păun și Traore au fost de mai multe ori periculoși. Clujenii au marcat în minutul 70, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

 

În ultimul meci al grupelor Europa League, CFR Cluj primește vizita formației Celtic Glasgow. Cele două formații vor merge braț la braț în următoarea fază dacă vor face egal. 

 

 

Lazio: Proto – Bastos, Vavro, Acerbi – Lazzari, Parolo, Cataldi, Alberto (80, Patric), Jony (74, Lulic) – Adekanye (65, Caicedo), Correa. Antrenor: Simone Inzaghi.

CFR: Arlauskis – Cestor, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu (62, Deac), Djokovic, Culio – Peteleu (73, Susic), Omrani, Păun (65 ,Traore). Antrenor: Dan Petrescu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.