Sport
Cetate este super campioana Doljului! Tractorul și Cârcea, duel de foc în Supercupă

După ce a reușit câștigarea campionatului în Dolj și accederea în liga a 3-a, Tractorul Cetate a câștigat și Supercupa din județ, învingând pe CS Cârcea, deținătoarea Cupei României pe faza județeană.

Duelul de pe stadionul „Aripile” a început bine pentru Cetate, Ilie a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 8. În ultimul minut al reprizei, Cârcea a egalat prin Rodeanu. Câștigătoarea cupei a reușit să ducă scorul la 2-1 prin Sârmon, însă fostul jucător al Craiovei, Geo Mișu a înscris, iar la finalul celor 90 de minute, scorul era egal, 2-2. Astfel, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Tractorul s-a impus. Marcator în timpul meciului, Sârmon nu a înscris de la punctul cu var, astfel că Supercupa a ajuns în tabăra campionilor din sezonul trecut. 

 

Tractorul Cetate: D. Popescu – R.Stancu, C.Ion, D. Ciobanu, T. Cârstea – R. Doman, I. Ilie, G. Stoichițoiu – A. Puțintelu, Afrem, Sărăcin. Au mai intrat: Al. Sârbu, C. Vasilică Brebenel și G. Mișu
Antrenor: Costinel Vasilică

 

CS Cârcea: Iovănescu – Preoteasa, Chircan, Trancă, Dragomir – Vizantie, G. Barbu, Nuță, Șt. Stancu – Rodeanu, Sârmon. Au mai intrat: R. Bălă și A. Georgescu
Antrenor: Alexandru Dicu

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.