Sport
Cei mai mici atleți de la CSM Craiova au participat la 'Naţionale'

Copiii de la CSM Craiova care practică atletismul au participat în weekend la Campionatul Național dedicat vârstei lor, organizat la București.

Rezultatele înregistrate de copiii noștri au fost: copii 1 – Daria Cotirta (800 m – locul 5, 200 m – locul 5), Isabele Gheorghe (80 m – locul 9, 200 m – locul 12), Ștefan Dediu (800 m – locul 15); copii 2 – Matei Poenaru (500 m – locul 8), David Sonei (aruncarea greutății – locul 9), Ana Stănulescu (500 m – locul 18), Sara Sonei (500 m – locul 19), Carina Mare (500 m – locul 21); copii 3 – Maria Firoiu (300 m – locul 9), Andrei Popa (50 m – locul 10), Andrei Ștef (50 m – locul 31). “Sunt foarte mulțumită și mândră de rezultatele pe care le-au obținut. A fost un Campionat Național cu o participare foarte numeroasă, aproximativ 1400 de copii. Unii dintre ei au călcat doar pentru a doua oară în viața lor pe un stadion de atletism, prima data fiind la Vâlcea, în urmă cu trei săptămâni, la etapa de zonă.

"Lipsa unui stadion de atletism în oraș este principala noastră dificultate, dar dăruirea și voința lor compensează. Toți copiii și-au făcut recorduri personale, ceea ce înseamnă că au reușit să-și învingă emoțiile și să dea tot ce au mai bun în ei. Mulțumesc clubului pentru susținere, pentru implicarea în a găsi locuri potrivite pentru a ne desfășura activitatea, dar și părinților pentru faptul că-i sprijină și-i susțin să facă sport”, a spus antrenoarea micuților atleți, Claudia Ștef, care se ocupă de aceștia în colaborare cu soțul ei, Sebastian Ștef.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.