Sport
Cei de la Voluntari se tem de mijlocaşii Craiovei: 'E compartimentul cel mai periculos'

După cinci meciuri fără victorie, Universitatea Craiova joacă marţi, de la ora 17.30, în deplasare, cu FC Voluntari, o echipă aflată şi ea într-o perioadă nefastă. Staff-ul tehnic al ilfovenilor apreciază că Ştiinţa are un lot valoros, de nivel european chiar, în care excelează linia mediană. 

"Universitatea Craiova e o echipă de tradiţie, foarte puternică, o echipă de nivel european din punct de vedere al valorii lotului şi al condiţiilor. Avem şansa noastră, cu o organizare exactă, cu disciplină şi evitarea cadourilor, a greşelilor personale, atunci putem reuşi, putem câştiga. Am venit cu o concepţie nouă de joc, total schimbată faţă de ce a fost înainte la Voluntari. Am avut o creştere în joc, culminând cu repriza a doua cu FCSB. Filosofia noastră nu este pentru a juca la egal, ne vom propune maxim, ca la orice joc, dar dacă vom lua un punct atunci asta va fi, se va adăuga la ce am agonisit. Craiova are un lot valoros, echilibrat, un mare atu, cu jucător under de valoare, dar compartimentul median este cel mai valoros, dă cursivitate jocului şi creează pericol pentru adversar. Orice antrenor ar vrea jucătorii de la Craiova, au valoare incontestabilă. Nu este în criză la Universitatea Craiova, echipa are spirit ofensiv, pune presiune pe adversar, este doar un moment, chiar dacă nu a câştigat ultimele meciuri. Nu ai cum să laşi garda jos şi să te gândeşti că ei trec printr-un moment prost, fiindcă nu e aşa" a declarat Octavian Chihaia, antrenorul secund al celor de la FC Voluntari. 

"Cu siguranţă, Cicâdău este un jucător de mare calitate, care poate face diferenţa. Nu vreau să spun cu ce putem să-i surprindem, dar vrem să-i batem, fiindcă jucăm acasă. Nici nu joacă bine acum, dar au jucători de calitate şi pot face diferenţa oricând, dacă îi laşi să joace" a declarat Claudiu Borţoneanu, mijlocaşul celor de la FC Voluntari. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.