Sport
Ce sancţiuni au primit Screciu şi Fofana

Comisia de disciplină din cadrul FRF a anunţat ce suspendări au primit Screciu şi Fofana după eliminările din jocul Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe.

U Craiova 1948 CS vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări – În baza art. 63.1. a + 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Screciu Vladimir (Universitatea) cu suspendare pentru două etape și o penalitate sportivă de 3.000 lei.

 

În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Fofana Boubacar (Sepsi OSK) cu suspendare pentru o etapă și o penalitate sportivă de 740 lei.

 

Vasile Miriuţă ceruse 10 etape de suspendare: "Eu nu înţeleg. Să te duci aşa la Istvan Kovacs. Dă-i, mă, zece etape! Am înţeles că şi la Mediaş s-a bătut prin vestiar. E inadmisibil. Uite, mai să-i dea un cap lui Istvan. Eu i-aş da cinci etape, minimum, nici nu aş sta de vorbă!

 

Stai, mă, pe bancă sau în tribună şi vezi-ţi de treabă. Sper ca Leo Grozavu să ia măsuri, deşi, ca antrenor, îţi aperi jucătorii"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.