Sport
Ce rost are? Bayern și-a reluat pregătirile, însă în condiții speciale

Echipele din Germania par să nu mai fie speriate atât de rău de coronavirus, iar echipe precum Leipzig, Schalke, Borussia Dortmund  sau Bayern Munchen și-au reluat pregătirile. 

21 de fotbaliști ai lui Bayern s-au pregătiti în 5 grupuri, totul pe 3 terenuri de antrenament pentru a păstra distanța. Bavarezii au avut un traseu stabilit ca niște roboți, iar din parcare până la vestiar nu au avut voie să interacționeze. De asemenea, nici când se aflau pe teren, jucătorii dintr-un grup nu puteau să vorbească cu cei aflați într-un alt grup. Lewandowski, Sule și Perisic s-au pregătit separat, pe un alt teren de antrenament, având în vedere că se refac după accidentări. 

 

Pe 31 martie, Bundesliga a extins perioada de suspendare până pe 30 aprilie.În campionatul Germaniei s-au disputat 25 de etape din cele 34, plus câteva meciuri din etapa a 26-a. Bayern este lider, cu 55 de puncte.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.