Sport
Ce mai face Alex Ioniță? „Joacă fotbal cu prietenii”

Alexandru Ioniță nu mai face parte din planurile antrenorului Corneliu Papură, astfel că „bulgarul” nu a plecat cu coechipierii săi în cantonamentul din Turcia. 

Ioniță nu a fost lăsat să plece gratis de la Universitatea Craiova, astfel că Mihai Rotaru cere bani pentru restul de împrumut rămas de la CFR Cluj. Se vehiculează suma de 50.000 de euro, iar Rapidul lui Pancu nu este tocmai de acord cu o astfel de mutare. Prezent la DigiSport Special, tehnicianul de la Rapid a vorbit despre situația mijlocașului: „Să vedem ce se întâmplă cu Ioniță. El se antrenează singur, a mai jucat fotbal cu prietenii. El și-a dorit foarte mult să vină, dar s-au plătit foarte mulți bani pentru el și e o situație mai delicată. Craiova cere bani pentru împrumut, așa am înțeles. Ar trebui să plătim o sumă pentru împrumut, plus o parte din salariu. Are nevoie de un mediu în care să se simtă iubit, unde să i se acorde încredere. În acest moment suntem o echipă omogenă și ne vom exprima mult mai bine în retur"

 

Dacă nu va prinde un împrumut în altă parte, Alex Ioniță va fi trimis la echipa a doua a clubului din Bănie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.