Sport
Ce fotbalist se autopropune la Universitatea Craiova: „Aș fi onorat”

Un fost jucător de la Dinamo a anunțat că s-a văzut cu patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și spune că nu ar refuza o ofertă venită din partea Științei. 

„Am primit multe oferte, sincer, dar prefer să aştept să iau o decizie bună, nu aşa pe grabă. Da, aş putea să accept (n.r. o ofertă din România), deşi, sincer, după trei ani mi-ar plăcea o nouă experienţă altundeva. În România nivelul campionatului este unul foarte bun, dar nu îmi place faptul că, în afară de 4-5 echipe, restul toate au întârzieri salariale mari şi cluburi.

 

M-am văzut şi cu preşedintele Craiovei, Mihai Rotaru. Craiova este un club din care aş fi onorat dacă aş face parte. Am vorbit cu Rotaru dar nu de mine, în general aşa.. împreună cu ceilalţi jucători de la echipă cu care am fost văzut. Cum ar suna un transfer în Bănie? În România după 3 ani, eu zic că mă cunosc toţi, cine vrea, ştie cum să mă contacteze. Eu aş fi dispus să discut de un posibil transfer, logic”, a spus Mattia Montini, conform Telekom Sport.

 

În Liga 1, Montini a jucat pentru Dinamo și Astra Giurgiu. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.