Sport
Ce cotă are Craiova la câștigarea campionatului? CFR Cluj este favorita caselor de pariuri

Liga 1 se va relua la mijlocul lunii iunie, iar Universitatea Craiova va lupta pentru a câștiga titlul după 29 de ani de așteptare și cel de-al 5-lea din palmares. Oltenii nu sun priviți ca mari favoriți în bătălia pentru campionat, ba chiar pleacă cu șansa a 3-a. 

Casele de pariuri o văd pe CFR Cluj favorită în cursa pentru un nou campionat. „Feroviarii” au o cotă de 1.45, fiind urmați de FCSB, cu o cotă de 4.50. Surprinzător este că Universitatea are același număr de puncte ca FCSB, 26, fiind la 4 lungimi distanță de CFR, însă are doar o cotă de 7.00 la cucerirea marelui trofeu. Un aspect care poate a influențat cota dată de pariori este faptul că Știința nu va avea suporterii aproape, întrucât protocolul pregătit pentru reluarea sezonului prevede partide fără asistență în tribune.

 

Dai voie la spectacole cu 500 de persone, dar nu la meciuri cu spectatori. Poporul trebuie să se autodisciplineze, cine vrea să vină la meci, bine, cine crede că e un risc să stea acasă. În Italia au avut 30 de mii de morţi şi se dă drumul la terase, la plajă, la tot. Auzi că jucătorii nu au voie să scuipe, păi ai luat vreo piedică să ajungi cu iarba in gură, ce să facă, să o înghită, să o mănânce?! Daţi-vă cu apă pe faţă, cum e posibil să dai bani doar angajaţilor, nu şi angajatorului, ajută-l şi pe el că el susţine economia şi bugetul statului. E o ameţeală totală", a mai președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, cu privire la decizia de a nu lăsa fanii pe stadioane.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.