Sport
Ce antrenor este în topul preferințelor lui Mihai Rotaru. A câștigat campionatul în România

Marinos Ouzounidis a fost demis de Universitatea Craiova, iar Dragoș Bon va fi șeful băncii tehnice până când Mihai Rotaru va aduce un alt tehnician.

Conform Fanatik.ro, Edi Iordănescu este omul cu care Mihai Rotaru negociază pentru a prelua banca tehnică a Universității Craiova. Iordănescu este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, echipă cu care Iordănescu a câștigat titlul în sezonul trecut, după ce l-a înlocuit pe Dan Petrescu. De asemenea, cu aceeași formație, Edi a reușit să câștige și Supercupa în 2018, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”. 

 

„Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll,” stă scris în comunicatul emis de clubul din Bănie. 

asta este an trenor de divizia C nu de craiova
23 iulie 2021, 20:59
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.