Sport
Ce a făcut Istvan Kovacs la pauza meciului Craiova - Sepsi

Kovacs nu a avut deloc un joc ușor de gestionat la Universitatea Craiova - Sepsi. Centralul din Carei a eliminat doi jucători. 

În pauza meciului dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Istvan Kovacs a intrat pe Instagram și a postat un Insta Story citat filosofic: „Dacă eşti DEPRIMAT, trăieşti în TRECUT. Dacă eşti ÎNGRIJORAT, trăieşti în VIITOR. Dacă eşti LINIŞTIT, trăieşti în PREZENT – Lao Tzu“.

 

 

„Nu pot să îmi dau seama dacă trebuia roșu la Screciu. Arbitrul a fost mai aproape, iar decizia îi aparține. Nu îmi pot da seama dacă a fost corectă eliminarea,” a spus Papură legat de decizia lui Kovacs. Arbitrul l-a eliminat și pe Fofana de la oaspeți în prelungiri: „M-a deranjat rău de tot. Dacă eram acolo, eram primul care-l scoteam afară. Îmi pare rău că nu am fost acolo. Era suspendat oricum, acum va fi suspendat mai mult. Va primi o amendă să-şi dea seama că nu are voie să facă aşa, ca un posedat”, a declarat Leo Grozavu

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.