Sport
Ce a declarat Eugen Neagoe după remiza cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a declarat după remiza cu Universitatea Craiova că diferența s-ar fi putut face la un moment dat și dacă Stahl ar fi scăpat singur cu Pigliacelli la scorul de 1-0 pentru Astra, finalul jocului ar fi fost altul. 

Fost coleg cu Papură la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe ar fi vrut să câștige împotriva Științei și pentru faptul că Papură a fost preferat în locul său la conducerea tehnică a clubului din Bănie. Totuși, „Geană” s-a mulțumit doar cu un egal în duelul cu oltenii: „„Cu siguranță ne-am dorit cele 3 puncte, dar și Craiova. Am început meciul bine, am reușit să marcăm, dar, din păcate, după nu am mai pus presiune și nu am mai avut ocazii de a marca până în minutul 45.

Atunci am irosit o ocazie uriașă la 1-0, când a scăpat Stahl singur cu portarul. Dacă marca și făcea 2-0, probabil că acum discutam despre victorie. Dar ăsta este fotbalul, când nu marchezi tu, o face adversarul. S-a întâmplat și la noi să facem o greșeală nepermis de ușor, am primit acel gol și am intrat la pauză cu 1-1, nu cu 2-0. Știam că adversarii noștri vor fi mult mai bine din punct de vedere fizic, pentru că au avut 3 zile în plus de odihnă. I-am felicitat pe băieții mei pentru efort, pentru atitudinea pe care au avut-o, dar, din păcate, nu am fost foarte lucizi când a trebuit“, a spus  Eugen Neagoe.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.