Sport
Cârțu: „Pentru mine asta este Steaua, aşa cum şi echipa asta e Universitatea”

Într-o declarație pentru ProSport, președintele Științei, Sorin Cârțu, este de părere că actuala FCSB este continuatoarea Stelei, în timp ce actualul club din Liga 1 este „adevărata” Universitatea Craiova. 

30.000 de olteni sunt așteptați la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar astăzi se așteaptă să se epuizeze ultimele câteva zeci de bilete de la Tribuna 1 și zona VIP. Chiar dacă antrenorul Științei, Victor Pițurcă, consideră că CSA Steaua este echipa de legendă a bucureștenilor, „Sorinaccio” este de partea FCSB-ului în acest război: „„Întotdeauna Steaua - Craiova e un meci special. Orgoliile sunt atât de mari încât starea de spirit nu are cum să fie altfel decât la cote înalte. Astea sunt meciurile care ar trebui să le dea încredere jucătorilor, să pună presiune pe ei într-un mod pozitiv. Duminică mă aştept la un adversar crâncen, dar va da de noi într-o stare de excitaţie maximă. Va ieşi o încleştare pe cinste!”

„Pentru mine asta este Steaua, aşa cum şi echipa asta e Universitatea. Eu cred că echipa adevărată e aia care joacă la cel mai înalt nivel, în primul eşalon, nu prin cine ştie ce cotloane”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.