Sport
Carlos Fortes a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova: „Orice jucător vrea să joace la Craiova” (FOTO)

Portughezul Carlos Fortes a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova și se vede campion cu echipa din Bănie: „Un club bine organizat, onest și merită să câștige campionatul și eu vreau să pun umărul la câștigarea trofeului”

 

Atacantul s-a arătat nemulțumit în privința  „cârcotașilor” care spuneau că a marcat doar 5 goluri pentru Gaz Metan Mediaș și despre faptul că are kilograme în plus:  „S-a vorbit foarte mult despre faptul că am marcat doar 5 goluri pentru Mediaș, dar pentru acel club a fost bine. Acum, la Craiova, voi înscrie mai mult. Am un obiectiv în ceea ce privește golurile, însă îl păstrez pentru mine. Presa știe mai bine câte kilograme am, în două-trei săptămâni voi fi pregătit să joc 90 de minute.”  Fortes știa despre interesul Științei încă din vară și că decizia de s-a transfera în Bănie a venit înainte de oferta FCSB-ului: „Știam de interesul clubului din vară și luasem decizia să ajung aici, pentru că Universitatea Craiova este cel mai stabil club din România și sunt condiții penrtu a face performanță. Camora de la CFR mi-a dat sfatul să vin aici, fiind un prieten de-al meu, însă decizia finală a fost a mea.”  

 

„Aș vrea să marchez în prima partidă în care voi intra pe teren și sper să fie chiar împotriva Clujului, abia aștept să joc în fața acestori suporteri fantastici. Nu vreau să existe discuții între mine și Koljic în privința titularizării, dacă unul dintre noi va fi rezervă, va fi binefic, întrucât ne vom antrena mai mult pentru a ajunge titulari.”  Întrebat despre numărul de pe tricou, Carlos Fortes a răspuns că are o semnificație aparte: „Știu că atacanții joacă având numărul 9, însă 29 era liber și reprezintă ziua în care s-a născut primul meu fiu.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.