Sport
Campioana României, eliminată din Europa League

CFR Cluj a fost eliminată din UEFA Europa League, după ce a remizat 0-0 (1-1 general) pe terenul formației FC Sevilla. Spaniolii s-au calificat grație golului marcat în deplasare. 

Trupa lui Dan Petrescu a reușit să reziste asediului gazdelor și chiar a avut mai multe ocazii pe parcursul întregii partide. Păun a înscris pentru campioana României în minutul 86, însă reușita a fost anulată de arbitrajul video, după ce Traore a atins balonul cu mâna. Mihai Bordeianu a fost eliminat în primul minut al prelungirilor. Astfel, CFR părăsește cu fruntea sus competiția, fiind neînvinsă în dubla manșă cu spaniolii de la Sevilla. 

 

Sevilla: Bono – Navas (75, En Nesyri), Diego Carlos, Kounde, Reguilon – Jordan (57, Banega), Gudelj, Fernando – Suso (67, Nolito), de Jong, Ocampos. Antrenor: Julen Lopetegui.

 

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă (27, Boli), Camora – Bordeianu, Djokovic (78, Rondon)- Deac, Păun, Omrani (84, Golofca) – Traore. Antrenor: Dan Petrescu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.