Sport
Câmpanu, integralist în victoria României U23 în faţa Australiei

Jucătorul Universităţii Craiova, Alexandru George Câmpanu, a fost integralist în amicalul câştigat de naţionala olimpică a României în faţa celei similare a Australiei, scor 1-0, la Marbella. Unicul gol al partidei a fost reuşit de George Ganea, în minutul 11, cu un lob, în urma pasei lui Ciobanu. Câmpanu a avut două ocazii de a marca, fiind printre puţinii tricolori care au evoluat pe tot parcursul disputei.

Sub comanda antrenorului Nicolae Dică, au evoluat pentru România U23:  Aioani (70 M. Popa) – Rațiu (70 Manea), Pașcanu, D. Nedelcu, Boboc (83 Velisar) – M. Marin (89 Perianu), A. Ciobanu (89 R. Grigore), Dulca (89 Buta) – Câmpanu, G. Ganea (70 Costache), Mățan (46 Oct. Popescu).

 

În primul amical din stagiul din Spania, tricolorii U23 au pierdut cu 1-0 în faţa Mexicului. Meciul cu Australia a fost ultimul test pentru naţionala României înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde vor evolua într-o grupă cu Honduras, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. Turneul de fotbal din cadrul Olimpiadei nipone va avea loc între 21 iulie şi 7 august.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.