Sport
Camora ar putea fi convocat de Rădoi la națională

În direct la DigiSport, selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a discutat despre planurile sale de viitor și despre posibilitatea ca anumiți jucători străini să evolueze pentru țara noastră. 

Naturalizarea rămâne un subiect controversat în România, chiar dacă în alte părți se practică cu succes. Mirel Rădoi a declarat că nu exclude posibilitatea să folosească jucători străini la naționala noastră: „Pe Camora l-am dorit și când eram la FCSB. E util echipei, îmi place. Are atitudine bună. Nu știm încă procedurile, dar e una dintre variantele la care mă gândesc, dacă se rezolvă cu naturalizarea”. De asemenea, zvonurile vorbeau și de faptul că Bilel Omrani sau Dumitru Cardoso (jucător care are origini românești) să evolueze pentru „tricolori”, dar Rădoi spune că nu există vrea șansă în acest moment: „Omrani nu e o opțiune acum, a spus că așteaptă altă națională. Cât despre Dumitru Cardoso... Avem mulți jucători de profil ofensiv”

 

 

Data / Meciul / Competiția:

 

4 septembrie România - Irlanda de Nord Liga Națiunilor
7 septembrie Austria - România Liga Națiunilor
8 octombrie Islanda - România baraj Euro
11 octombrie Norvegia - România Liga Națiunilor
14 octombrie România - Austria Liga Națiunilor
12 noiembrie Bulgaria/Ungaria - România finala barajului Euro*
15 noiembrie România - Norvegia Liga Națiunilor
18 noiembrie Irlanda de Nord - România Liga Națiunilor

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.