Sport
Camara este aproape de Craiova, dar are nevoie să fie declarat jucător liber de FIFA

Juan Camara este aproape de Universitatea Craiova, însă este ținut în loc de faptul că nu s-a înțeles pentru rezilierea contractului cu Dinamo, chiar dacă a anunțat că pleacă din „Ștefan Cel Mare.”

Acesta are nevoie să fie „dezlegat” de contractul cu Dinamo prin intermediul FIFA. Totuși, conducerea oltenilor a început discuțiile cu Jagiellonia Bialystok pentru a prelua împrumutul spaniolului. De asemenea, Mihai Rotaru ar putea să îl transfere definitiv pe Juan Camara.

 

Noi am făcut o ofertă oficială de 200.000 de euro către spanioli pentru un jucător de la Dinamo. Au spus că nu vor să vânda către noi și că suma e prea mică”, a declarat Rotaru în decembrie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.