Sport
Călărașiul își întărește lotul cu jucători de la Universitatea

Fostul titular din poarta Universității Craiova, Nicolae Calancea, și-a găsit o nouă formație, după ce acesta nu a intrat în vizorul tehnicianului Devis Mangia în sezonul actual. Goalkeeper-ul își va rezilia contractul cu oltenii și va semna un contract cu Dunărea Călărași. De asemenea, fundașul împrumat de Știința la Snagov, în liga a II-a, Ștefan Vlădoiu, este aproape de a fi împrumutat la echipa pregătită de Dan Alexa.

Nicolae Calancea, 32 de ani, a evoluat în 96 de meciuri în Liga I și a mai trecut pe la Zimbru Chișinău, KS Samara, Ceahlăul și FC Voluntari. Moldoveanul a ajuns în urmă cu 2 ani la Universitatea și a strâns în tricoul alb-albastru 65 de partide. Tânărul Ștefan Vlădoiu a evoluat într-un singur meci pe prima scenă fotbalistică și a fost împrumutat în ultima perioadă la formația Sportul Snagov, unde a devenit un om de bază și de unde a fost convocat în premieră la Naționala U21.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.