Sport
Burlacu și Gardoș, mesaje de la revedere pentru fanii Universității

Andrei Burlacu, 21 de ani și Florin Gardoș, 30 de ani, au fost cedați la Politehnica Iași, în urma transferului lui Andrei Cristea, fostul golgheter al României. Cei doi au fost impresionați de fanii Științei și au ținut morțiș să se adreseze suporterilor. Împrumutul acestora va fi valabil timp de 6 luni și se pare că moldovenii au drept de cumpărare.

 „În urma discuțiilor avute cu conducerea clubului am decis că cel mai bine e să plec împrumut până la finalul sezonului. Le doresc mult succes băieților de la Universitatea Craiova!“, a fost mesajul postat de Florin Gardoș pe Facebook. Fundașul a jucat inițial sub formă de împrumut la Universitatea, însă a fost cumpărat definitiv în vară. În schimb, Andrei Burlacu a precizat că îi va fi dor de atmosfera creată de olteni și speră să se întoarcă mai puternic în lotul lui Devis Mangia: „Dragi suporteri ai Universității Craiova, acest mesaj este special pentru voi. Mă voi întoarce în vara mai puternic, mai plin de încredere și sunt sigur ca tare îmi va fi dor de voi. Sa fiți în continuare alături de echipa, sa o încurajați, sa o împingeți de la spate așa cum ați făcut-o mereu! Cu stima și respect, al vostru Andrei Burlacu”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.