Sport
Burcea a convocat trei ”leoaice” la națională, dar și-a ”neglijat” soția

Validat ca selecționer al naționalei feminine a României, Bogdan Burcea a convocat deja lotul pentru prima acțiune a României, pentru care a inclus și trei jucătoare de la SCM Craiova, Ana Maria Țicu, Ana Maria Savu și Patricia Vizitiu, dar nu și pe soția sa, Cristina Zamfir. Aceasta din urmă nu este însă la capacitate maximă din punct de vedere fizic, după problemele medicale de anul trecut.

Selecționerul a reținut 20 de jucătoare pentru acțiunea din 19-22 ianuarie, programată în București. Față de lotul cu care România s-a prezentat la Campionatul Mondial, Burcea a convocat nu mai puțin de nouă jucătoare noi. De asemenea, de la echipa lui prietenului ui Burcea, Ghiță Tadici, au fost chemate 3 jucătoare, la Mondiale nefiind în lot niciuna.

Lotul chemat de Burcea:

Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yuliya Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Raluca Kelemen (HC Zalău), Extreme stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău), Interi stânga: Cristina Neagu, Gabriela Perianu (ambele CSM București), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău), Centri: Andreea Rotaru (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița), Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (SCM Craiova). Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Dana Abed-Kader (HC Zalău).

 România începe pregătirele pentru turneul perolimpic de la Podgorica din 20-22 martie, unde va lupta cu Muntenegru, Norvegia și Kazakhstan pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.