Sport
Bulgarul Ivanov: “La Craiova e tensiune, fiindcă se doresc trofee şi nu s-a câştigat titlul de 30 de ani”

Mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov, adus de Universitatea Craiova acum doi ani de la Gaz Metan Mediaş, a fost împrumutat în returul campionatului trecut la FC Voluntari, dar pe final de sezon s-a accidentat.şi a ratat stagiul de pregătire al alb-albaştrilor în Austria. El a declarat în presa bulgară că îşi doreşte neapărat să joace, la Craiova sau în altă parte, în caz că va mai fi împrumutat, dar nu-şi doreşte să revină în ţara natală. 

"Universitatea Craiova, spre deosebire de alte echipe, are nevoie de mulți jucători, pentru că sunt obiective înalte și se doresc trofee. Cel mai important e campionatul, pentru că n-a mai fost câștigat de 30 de ani și există tensiune, e normal. Asta este diferența între Craiova și celelalte echipe la care am fost.  Am stat un an și jumătate la Craiova, apoi m-am accidentat. O fractură la al cincilea os metatarsian și am lipsit trei luni. După aceea, mi-a fost greu să revin în formă și am ajuns la un acord să fiu împrumutat.  A fost important că am jucat la Voluntari, am revenit în formă, dar, din nefericire, nici aici nu am reușit să joc tot sezonul, pentru că m-am accidentat din nou. De aceea sunt puțin supărat, dar se mai întâmplă. Ultimul meu meci a fost acum 3-4 săptămâni, când m-am accidentat singur. La un duel cu un adversar, nu am călcat bine și meniscul mi-a fost afectat. Vestea bună este că am reușit să revin acasă și să-i văd pe cei dragi. Încerc să rămân pozitiv. Nu am început încă tratamentul, aștept vești de la medic. Nu am mai fost contactat de nimeni, nici măcar de Craiova. Aștept să mi se încheie împrumutul, iar apoi voi vedea unde merg. Aștept să mă recuperez, să revin la Craiova și să fiu din nou în formă. Sper să joc din nou și să primesc o ofertă mai bună. Nu contează dacă voi continua la Craiova sau în altă parte. Obiectivul e să mă dezvolt. N-am fost contactat de cluburi din Bulgaria, dar nu prea mi-aș dori să revin în țară, pentru că știu care e situația acolo. Prefer să rămân în străinătate", a declarat Ivanov, într-un interviu acordat pentru publicația bulgară Sportal. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.