Sport
Briceag şi Gardoş şi-au reziliat contractele cu Ştiinţa

După ce Martic, Dielna şi Tiago Ferreira au părăsit Universitatea Craiova, a venit rândul lui Florin Gardoş şi Marius Briceag de a-şi rezilia contractele, care ar fi expirat peste două luni. Astfel, un singur jucător căruia i se termină contractul în curând, Alexandru Măţel, a rămas în lotul Ştiinţei pentru finalul acestui sezon. 

Marius Briceag (28 de ani) a venit în urmă cu 5 ani şi a adunat 84 de meciuri şi un singur gol pentru formaţia din Bănie, în toate competiţiile. În stagiunea actuală a fost utilizat numai în 2 meciuri din Europa League şi într-un meci din Cupa României, în rest, a evoluat numai la echipa satelit.

Florin Gardoş (31 de ani) a sosit în urmă cu doi ani şi jumătate în Bănie, prima dată sub formă de împrumut, de la Southampton, dar a adunat numai 11 prezenţe şi un gol pentru Craiova, în toate competiţiile, fiind mai mult accidentat, iar într-o perioadă a fost împrumutat la Poli Iaşi. În acest sezon s-a accidentat în singurul meci în care a jucat, returul cu Sabail, din Europa League.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.