Sport
Bogdan Vătăjelu: „A fost și vina noastră pentru că CFR Cluj a luat campionatul de patru ori la rând”

Bogdan Vătăjelu a efectuat vizita medicală și este gata de cantonamentul Științei din Austria. 

„Nu a fost chiar scurtă vacanța. A fost destul de ok. De astăzi începem treaba, ne gândim la ce o să facem în viitor. Trebuie să fim mai buni decât în sezonul trecut. Suntem pregătiți de cantonament, știm ce ne așteaptă. Am făcut și pregătire în vacanță, cred că din punct de vedere fizic suntem ok. 

E un meci important, mai ales că vezi în ce fel te-ai pregătit. Totuși, e un trofeu și ai avea un plus de moral. Cred că ar trebui să ne luăm o revanșă pentru meciurile din trecut. E momentul să oprim și invincibilitate a CFR-ului.

 

Vătăjelu a vorbit și despre noua aventură europeană: „Nu cred că mai putem vorbi de adversar la îndemână. În ultimii ani s-au egalizat puțin forțele. Vom vedea meciuri foarte grele încă din turul doi. Trebuie să fim pregătiți. Va fi altfel, avem și două manșe. Din punctul meu de vedere, avem un avantaj că jucăm primul meci acasă. Sperăm să facem pasul către o grupă europeană.”

 

„CFR Cluj nu a stat într-un jucător. Sunt un grup destul de unit, destul de matur și cred că a fost un avantaj pentru ei. Vrem trofee, ne dorim, dar trebuie să punem în practică. Va fi un plus și că vom avea fanii alături. Cred că ne vom bate cu echipele de pe primele patru locuri și sunt sigur că vor apărea și surprize. Cinci sau șase echipe se vor bate acolo sus,” a mai spus Bogdan Vătăjelu 

 

Mirko Pigliacelli, David Lazar, Denis Rusu, Bogdan Vătăjelu, Ovidiu Bic, Mihai Bălașa, Gustavo, Dan Nistor, Reagy Ofosu și Matteo Fedele sunt jucătorii care au fost prezenți la vizita medicală de joi. Ivan Mamut, Elvir Koljic și Marius Constantin au vizita medicală valabilă, în timp ce Nicușor Bancu și Paul Papp se află încă în procesul de recuperare.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.