Sport
Bogdan Burcea, validat ca selecţioner al României. Va colabora cu un fost mare jucător al Craiovei

Bogdan Burcea a fost validat azi în funcția de selecționer al naționalei femininde de handbal, în unanimitate în urma votului exprimat în Consiliul de Administrație. Antrenorul de la SCM Craiova va fi ajutat de fostul mare internațional, Robert Licu, cu drepturi și responsabilități egale, anunţă Prosport.

Robert Licu, fiul fostului campion mondial Ghiţă Licu, a fost campion cu Universitatea Craiova în anii 90.

Noul staff tehnic al naționalei își începe activitatea luni, când tricolorele se vor aduna pentru un stagiu de 4 zile în București. Obiectivele vor fi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și o clasare pe locurile 1-6 la Campionatul European, programat la sfârșitul anului în Norvegia și Danemarca. Primul turneu important pentru tandemul Bogdan Burcea – Robert Licu va fi turneul preolimpic din 20-22 martie, când România va înfrunta Norvegia, Muntenegru și Kazakhstan la Podgorica. Primele două clasate se vor califica la Jocurile Olimpice.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.