Sport
Bogdan Burcea nu mai este selecţionerul României

Antrenorul echipei de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea, nu mai ocupă şi funcţia de selecţioner al naţionalei feminine. Contractul lui Burcea cu Federaţia a expirat şi nu a mai fost reînnoit. Noul selecţioner al României este antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile, care a fost până de curând şi secundul lui Per Johansson la naţionala Muntenegrului. 

Bogdan Burcea a avut un mandat straniu la cârma naţionalei, fiind selecţioner un an, dar, din cauza pandemiei, a condus reprezentativa numai la Europeanul din Danemarca, unde rezultatele au fost modeste: o victorie şi cinci eşecuri, care au dus la cea mai slabă clasare din istorie, locul 12. „Aș spune clar că eu port responsabilitatea acestui rezultat, însă este o consecință la ce s-a întâmplat în ultimii ani la echipa națională și în handbalul feminin, nu numai în acest an” a spus Burcea după Euro 2020. 

Pentru tricolore urmează barajul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Bogdan Burcea va rămâne antrenor la SCM Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.