Sport
Bogdan Burcea a trecut prin momente critice: 'Sunt norocos că mai sunt în viaţă!'

Antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova, Bogdan Burcea, a fost operat de urgenţă pe inimă, după ce i s-au găsit vase de sânge astupate în proporţie de 80%. Profesorului i s-a făcut rău la antrenament, având înţepături în zona inimii şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-a făcut o coronografie, fiind în cele din urmă operat cu succes, la Bucureşti.

"Sunt norocos că ma sunt în viaţă" a declarat Bogdan Burcea pentru gsp.ro, ţinând să le mulţumească tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de el. 

SCM Craiova joacă duminică, de la ora 11, un meci foarte important pentru calificarea într-o cupă europeană, în deplasare, cu Corona Braşov, fosta echipă a lui Bogdan Burcea. Secunzii Costin Dumitrescu şi Grigore Albici vor conduce echipa de pe margine. "Mi s-a transmis că nu am voie în nici un chip să merg la meci. Eu mă simt bine însă și nu pot sta deoparte. Trebuie însă să mă gândesc și la sănătatea mea", a declarat Bogdan Burcea.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.