Sport
Bogdan Burcea a sunat prima adunare a lotului naţional: 'Avem mult de muncă, dar nu mi-e frică!'

Naționala de handbal feminin a României s-a reunit în vederea pregătirii turneului preolimpic, din luna martie. Acțiunea este prima din acest an, dar și prima pentru noul selecționer, Bogdan Burcea. Antrenorul craiovean nu le are deocamdată la dispoziţie pe Cristina Neagu și Denisa Dedu, care sunt accidentate şi vor reveni în ultimele două zile ale stagiului de pregătire.

„Nimeni nu cred că ne invidiază că am preluat echipa națională acum, dar am știut la ce ne înhămăm, cunoaștem ce avem de făcut, știm obiectivele. Avem mult de muncă, dar nu mi-e frică! Ne bazăm pe jucătoarele care au evoluat constant bine în întrecerea internă, până acum. Ideea e că la turneul preolimpic vor fi trei meciuri în trei zile, iar aspectul fizic trebuie să fie foarte puternic. Selecția va fi făcută numai în acest sens. Poarta echipei naționale rămâne deschisă oricărei jucătoare care evoluează pe toate fazele jocului, aceasta nu e o selecție finală.” , a spus Bogdan Burcea la reunirea lotului.

Lotul României pentru prima acțiune:

Portari: Iulia Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Denisa Dedu (CSM București), Raluca Kelemen (HC Zalău)

Extreme stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău)

Extremă dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău)

Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (SCM Craiova)

Centri: Andreea Rotaru (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Abed-Kader (HC Zalău)

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.