Sport
Bîrsan împarte dreptatea la Hermannstadt - Universitatea

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a desemnat pe Marcel Bîrsan pentru a împărți dreptatea în meciul dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 21:45, de pe stadionul „Gaz Metan”, din Mediaș.

„Centralul” din București îi va avea alături pe Radu Ghinguleac și Bogdan Gheorghe, tot bucureșteni. Florin Andrei (Tg.Mureș) va fi al arbitrul de rezervă. Observator de arbitri a fost desemnat Nicolae Grigorescu (Timișoara). 

 

Trebuie să gestionăm bine presiunea, acceptăm criticile suporterilor, ei sunt cei mai importanţi, aceasta este viaţa fotbaliştilor şi a antrenorilor, noi ne bucurăm să revină fanii pe stadion. Sper din suflet să reîncepem să câştigăm. Cred că putem face ceva deosebit anul acesta, suntem sus în clasament şi trebuie să gestionăm presiunea. Nu s-a vindecat niciun jucător din cei pozitivi cu COVID 19. Cu numai 3 jucători under 21 este o problemă pentru noi. Sunt de acord cu Sorin Cârţu, să se scoată regula under 21 măcar în pandemie​” a declarat Cristiano Bergodi înainte de meciul cu sibienii.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.