Sport
Biletele la meciul „U” Craiova – RB Leipzig: de la 35 la 200 de lei

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciul retur cu RB Leipzig, din turul 3 preliminar al Europa League, programat pe 16 august, de la ora 19.30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Cele mai ieftine sunt la cele două peluze, la 35 de lei, iar cele mai scumpe la VIP – 200 de lei. La tribuna a II-a, biletele costă 65 de lei, iar la tribuna I – 80 de lei. În primele trei zile, adică de vineri până duminică, biletele vor putea fi cumpărate doar de abonaţi, iar de luni tichetele sunt disponibile şi pentru restul publicului. De unde pot fi procurate biletele: de la casele de la Sala Polivalentă din Craiova, începând de vineri, 3 august, deschise între orele 10-20; de la magazinul mobil al clubului, situat în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova, începând de sâmbătă, 4 august, deschis între orele 10-19; de la orice staţie OMV şi orice magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din ţară, inclusiv din Craiova, începând de luni, 6 august; online, prin platforma Eventim.ro, începând de luni, 6 august.

Altfel, galeria Craiovei de la Peluza Nord organizează deplasarea la Leipzig pentru fani, preţul fiind de 250 de lei, în care este inclus transportul Craiova-Leipzig, o noapte de cazare la Praga şi un mic dejun. Meciul din Germania se va disputa joi, 9 august, de la ora 18.30, ora locală, 19.30 în România.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.