Sport
Pe Bergodi nu-l interesează că Ştiinţa n-a câştigat niciodată la Botoşani: „E doar statistică”

Universitatea Craiova joacă duminică, de la ora 19.30, în deplasare, cu FC Botoşani, pe terenul unde a reuşit un singur rezultat de egalitate, acum un an, în rest înregistrând 7 înfrângeri. Antrenorul Cristiano Bergodi spune că statistica nu este importantă pentru meciul de mâine seară, pe care îl consideră dificil şi important, dar nu decisiv. 

Cristiano Bergodi despre: 

Meciul de la Botoşani: „Va fi un meci foarte greu, pentru că Botoşani este o echipă foarte bună, care a demonstrat că joacă un fotbal plăcut şi un teren greu de jucat, pentru că niciodată Craiova nu a câştigat acolo. Eu cred că va fi un meci frumos, fiindcă Botoşaniul joacă fotbal şi mie îmi place mult această echipă. Botoşani este o echipă care are şi viteză, dar şi gabarit, forţă, joacă bine, are trasee bine rodate şi ne va fi greu, dar despre aspectele tactice nu vorbesc în presă”

Palmaresul Craiovei la Botoşani: „Nu e o presiune în plus faptul că nu am câştigat acolo, e numai statistică. Meciul e greu pentru că Botoşani e o echipă bună, nu pentru că nu am câştigat acolo niciodată. Dar fiecare meci are istoria lui, nu e aşa important că nu am câştigat acolo"

Presiunea luptei pentru titlu: "Nu ştiu în acest moment dacă e un avantaj dacă e mai bine să joci înainte sau după contracandidata la titlu, presiune este pe ambele echipe, nu mă interesează mult acest aspect, fiindcă am văzut că jucătorii mei sunt în priză, sunt motivaţi. Sigur, sunt emoţiile care intervin pe parcursul meciului, dar acestea sunt pentru fiecare echipă, e foarte important ca băieţii care intră pe teren să şi le controleze. Noi trebuie să ne focusăm pe ce facem noi, să stăm modeşti, umili, să jucăm şi să câştigăm. Nu ar trebui să conteze pentru moralul echipei dacă va câştiga CFR contra FCSB, fiindcă rămânem la mâna noastră dacă noi vom câştiga meciul nostru."

Care meci va fi cel mai importat: "În acest moment, meciul de la Botoşani este cel mai important pentru noi, fiindcă este primul, dar nu este decisiv. Eu cred că decisiv va fi ultimul” 

Atacurile lui Dan Petrescu: "Nu comentez, nu vreau să pierd energie mentală pentru a-i răspunde un coleg pe care-l stimez foarte mult şi un antenor foarte bun. Nu mă interesează ce a spus, nu e un pericol ce declară cineva. Pe mine mă interesează să fie jucătorii mei pregătiţi foarte bine pentru meciul de la Botoşani”.

Faptul că a folosit aproape acelaşi prim 11: „Au jucat mai mult unii jucători, dar nu pentru că nu am încredere în ceilalţi, de când am venit am spus că am un lot foarte bun. Încerc să fac alegerile cele mai bune şi cine a intrat până acum în meciurile din acest mini-campionat m-a mulţumit. Suntem o echipă foarte unită. Jucătorii de rezervă stau bine cu moralul, se antrenează foarte bine, sunt mulţumit de ei, nu am niciun reproş la adresa vreunui jucător. Şi cine nu a jucat s-a comportat ca un profesionist” 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.