Sport
Bergodi: „Sper din suflet să reîncepem să câştigăm” Italianul vrea o echipă mai altruistă cu Hermannstadt

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, speră ca Universitatea Craiova să revină pe calea succesului, în meciul de sâmbătă, de la ora 21.30, la Mediaş, cu Hermannstadt. Italianul a recunoscut că jucătorii săi au fost demoralizaţi după eşecul cu Clinceni, dar că vor să se revanşeze în partida următoare, pentru care le-a cerut să fie mai altruişti în preajma porţii adverse. 

„Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă cu jucători valoroşi, chiar dacă au pierdut la scor ultimul meci, orice meci din campionatul românesc e greu. Venim după prima înfrângere în campionat şi vrem să ne revanşăm, să revenim la parcursul nostru pozitiv. Sper ca băieţii sunt încrezători, este meritul lor că sunt pe primul loc, chiar dacă la începutul săptămânii nu au avut un moral prea bun. Am un lot competitiv, cu care ne putem atinge obiectivele. Cred că din fiecare înfrângere se poate învăţa ceva, sper ca meciul cu Clinceni să fi fost un accident. Sper să fie mai altruişti băieţii în faţa porţii, să avem un spirit combativ pe teren. Noi trebuie să îmbunătăţim jocul, să fie mai consistent, fiindcă atunci când joci bine ai mai multe şanse să câştigi. Sper să fiu inspirat, vom vedea cine va juca şi ce sistem de joc vom folosi. Mă aştept să întâlnim o echipă arţăgoasă, care are jucători buni, cu un antrenor care a avut victorii pe linie la un moment dat. Nu mă gândesc cum au pierdut cu FCSB, nu mă interesează. Trebuie să gestionăm bine presiunea, acceptăm criticile suporterilor, ei sunt cei mai importanţi, aceasta este viaţa fotbaliştilor şi a antrenorilor, noi ne bucurăm să revină fanii pe stadion. Sper din suflet să reîncepem să câştigăm. Cred că putem face ceva deosebit anul acesta, suntem sus în clasament şi trebuie să gestionăm presiunea. Nu s-a vindecat niciun jucător din cei pozitivi cu COVID 19. Cu numai 3 jucători under 21 este o problemă pentru noi. Sunt de acord cu Sorin Cârţu, să se scoată regula under 21 măcar în pandemie​” a declarat Cristiano Bergodi.

 

 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.