Sport
Bergodi: 'Nu a fost un meci foarte frumos, dar e important că am câștigat'

Cristiano Bergodi a recunoscut că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci la Mediaş, dar importante la final sunt punctele. Bergodi a negat conflictul verbal cu Sorin Cârţu din timpul meciului, relatat însă de toţi cei prezenţi. 

"Nu e vorba că nu am abordat bine meciul. Am vorbit despre adversari, dar asta nu s-a văzut în începutul meciului. Chiar dacă nu am jucat așa cum ne-am propus în unele momente am avut ocazii foarte bune. Și adversarii au avut, au lovit bara… Nu a fost un meci foarte frumos, dar este important faptul că am câștigat. Nu am ținut mingea așa mult, ținând cont că Gazul a avut un jucător mai puțin pe teren spre final. Trebuia să plimbăm mai mult mingea, să jucăm mai mult pe benzi. Până la urmă a ieșit bine și puteam câștiga la o diferență mai mare. Chiar dacă Gaz Metan a jucat bine, eu cred că noi am meritat victoria. Am ratat mult și asta mă cam îngrijorează. E foarte important că suntem la cea de-a patra victorie consecutivă“, a declarat Cristiano Bergodi.

Despre meciul cu FCSB, programat duminică, 12 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, Bergodi a spus: „Ne așteaptă un meci extraordinar de greu cu FCSB duminica viitoare. FCSB este o echipă tehnică, joacă bine. Un avantaj este că iese la joc. Pentru noi este bine în general când se întâmplă asta. Poate fi un alt meci foarte frumos, cum am jucat la CFR“

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.