Sport
Bergodi: „Ne aşteaptă un meci delicat, dar jucăm pentru a şasea victorie'

Universitatea Craiova joacă în etapa a 6-a a Ligii I cu Poli Iaşi, vineri, de la ora 21, pe stadionul "Ion Oblemenco". Ştiinţa a început campionatul cu 5 victorii şi o ţinteşte pe a şasea la rând, în timp ce moldovenii vin şi ei după două succese consecutive. Antrenorul Craiovei, Cristiano Bergodi, a prefaţat duelul cu trupa lui Daniel Pancu, dar a vorbit la conferinţa de presă şi despre alte subiecte. 

Cristiano Bergodi despre...

Meciul cu Iaşi: „Ne aşteaptă un meci delicat, fiindcă ne întâlnim o echipă bună, de care mă leagă amintiri frumoase, am antrenat acolo în 2008. Iaşiul a început să joace bine de două etape, este agresivă, are un antrenor tânăr, dar foarte bun, care poate ajunge un tehnician important în fotbalul românesc. Pe Daniel Pancu îl cunosc mai bine ca persoană, l-am avut jucător la Rapid, experienţa ca jucător motivează bine echipa, care şi-a revenit imediat după ce a făcut un meci prost. Şi ei sunt încrezători, au declarat că vor toate cele 3 puncte la Craiova. Nu ne sperie nimeni, pentru că e fotbal, iar în fotbal nu există teamă, se întâlnesc două echipe bune şi va ieşi un meci frumos. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, echipa capătă mai multă încredere, vom juca pentru a şasea victorie. Vom vedea vineri dacă am învăţat din greşelile meciurilor anterioare”.

Posibila plecare a lui Koljic: „Elvir Koljic este, după părerea mea, cel mai bun atacant din România, sper că va fi un campionat important pentru el, a explodat deja, a început foarte bine, are şi un pic de noroc, echipa îl ajută, îl împinge în careu şi el fructifică ocaziile. Când e vorba de sume mari de bani, un jucător trebuie să plece, dar nu ştiu nimic despre transferul lui la Dinamo Kiev” 

Andrei Ivan: „Ivan are toate calităţile pentru un atacant de valoare, are viteză, tehnică, face faza defensivă bine, iar Mirel Rădoi poate spune mai bine ca mine dacă poate face parte din echipa naţională. Eu vreau cât mai mulţi jucători la naţională, fiindcă s-au întors la club cu evoluţii bune, Bancu, Cicâldău şi Nistor, dar şi cei de la under 21 şi de la under 19”.

Absenţa lui Mihăilă:  „Mihăilă are probleme, din păcate, a plecat în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie, ne deranjează acest lucru, dar avem lot şi cine îl va înlocui va trebui să joace bine. Valentin e un plus pentru echipă, sper că nu i se va simţi lipsa şi cine va juca o va face foarte bine”.

Revenirea fanilor în tribune: „Sunt multe cazuri de coronavirus în România, noi aşteptam suporterii la stadion, Craiova are cel mai frumos în România şi cei mai pătimaşi suporteri şi aveam nevoie de ei, dar în condiţiile actuale e greu să-i avem aproape” .

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.