Sport
Bergodi, mulțumit de „antrenamentele” cu Viitorul! Ce se întâmplă cu Koljic

Cristiano Bergodi a condus primele jocuri în calitate de tehnician al Universității Craiova. Tehnicianul italian consideră că cele două meciuri au fost benefice și a lămurit situația lui Elvir Koljic. 

Bergodi a mizat pe o echipă formată mai mult din rezerve la primul joc al zilei, iar oltenii au pierdut cu 0-3. Totuși, italianul a reușit să își treacă în cont și prima victorie în calitate de antrenor al Universității, după ce a folosit mai mulți titulari în al doilea meci cu Viitorul:  Cred că a fost un antrenament foarte bun. Am văzut că în primul meci au fost obosiți, vom avea o săptămână de descărcare pentru meciul cu Botoșani. A doua partidă a fost bunî pentru noi, am jucat bine, și sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. Important este că nu am avut accidentări. Nu e ușor să ne revenim după două luni și jumătate. E foarte greu pentru un antrenor să gestioneze această perioadă, e normal că poate să apară surprize din toate punctele de vedere. Echipele s-au antrenat acasă sau cu grupe de 4 jucători, vom încerca să avem prospețime în ceea ce urmează. 

 

Sunt aici din 2005 și știu că la Craiova se vrea performanță și joc plăcut, nu va fi ușor, dar vom încerca tot ceea ce ține de noi. Sunt sigur că putem face treabă bună. Nu am ales un prim 11, dar mă gândesc la cine va putea juca, e bine că există concurență. Astăzi am făcut două echipe, de dimineață au fost mulți tineri și s-a văzut. Am încredere în băieți și vom vedea ce vom face săptămâna viitoare.”

Craiova va fi lipsită de spectatori: „E o problemă mare că nu vom avea spectatori, dar nu poate să fie o scuză pentru jucători. La Craiova, suporterii erau al 12-lea om pe teren, trebuie să ne motivăm singuri, iar antrenorul are un rol important.”

 

Atacantul bosniac Elvir Koljic a lipsit de la partidele amicale cu Viitorul, iar mai mulți suporteri s-au grăbit să aducă vestea că există o accidentare gravă: „Pe Koljic l-am menajat pentru că a avut o lovitură la genunchi și nu s-a antrenat sută la sută și am vrut să-l menajăm, este un jucător important pentru noi. Astăzi am putut să văd și alți jucători. Bălașa a avut o încărcătură la mușchi, o mică înțepătură și cred că va fi apt pentru meciul cu Botoșani.”

 

Italianul este mulțumit de ceea ce a găsit la Craiova: „Nu mă așteptam să găsesc așa condiții la Craiova, toată lumea vorbea frumos, sunt condiții de o echipă de Seria A din Italia.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.