Sport
Bergodi spune de ce a plecat de la Craiova: „Eram pe primul loc, dar patronul era mereu nemulţumit”

La aproape trei luni de la despărţirea de Universitatea Craiova, antrenorul italian Cristiano Bergodi a dezvăluit adevăratele motive pentru care a părăsit banca tehnică a vicecampioanei. Într-un interviu pentru tuttomercatoweb, antrenorul italian afirmă că Mihai Rotaru avea în permanenţă ceva de reproşat la adresa sa, în ciuda rezultatelor bune pe care le avea echipa. 

„Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulţumit. Nu vedeam nicio satisfacţie. Vom vedea ce vom face, mi-a fost întotdeauna bine în România. Desigur, aș vrea să antrenez în Italia. Nu sunt un antrenor de modă veche, dar am mare experienţă a declarat Cristiano Bergodi pentru presa italiană. 

"În timp ce jucătorii de la FCSB munceau ca sclavii pe teren și cei de la CFR Cluj la fel, noi jucam tenis cu piciorul și e greu să fii campion când te antrenezi 6 ore pe săptămână. Asta s-a întâmplat în ultimele 6 luni" a declarat Mihai Rotaru după plecarea lui Cristiano Bergodi. 

Cristiano Bergodi a vorbit şi despre Mirko Pigliacelli, pe care-l consideră cel mai bun portar din România şi unul dintre cei mai buni jucători din Liga I.

„În fiecare an se discută că vine un alt portar în locul său la Craiova şi în cele din urmă apără tot el. E puternic, e tare pe picioare. Ar putea reveni să joace în Italia, dar se simte bine şi acolo. Este cu siguranță cel mai bun portar din România, unul dintre cei mai buni jucători în general” a declarat Cristiano Bergodi despre compatriotul său.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.