Sport
Bergodi conduce joi primul antrenament la Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi și secundul său, Luigi Ciarlatini vor ieși miercuri din carantină și joi vor conduce primul antrenament la Universitatea Craiova, la cantonamentul din Lunca Jiului. Cei doi italieni au ajuns în Bănie acum două săptămâni, dar până acum au fost în carantină, comunicând cu jucătorii numai prin intermediul mesajelor, iar cu compatriotul lor, Pigliacelli, chiar deloc, conform declarației acestuia. 

”În cursul zilei de miercuri, Cristiano Bergodi va ieși din carantină și joi va conduce primul antrenament” este anunțul clubului din Bănie. Din cauza măsurilor de prevenție dispuse de guvern, primele ședințe de pregătire se vor desfășura separat, pe grupe, așa cum au avut loc și până acum, sub comanda preparatorului fizic. 

„Am văzut multe meciuri ale echipei, oricum o cunoşteam din campionat. Avem de îmbunătăţit faza defensivă, în care toată echipa trebuie să se implice. Trebuie să implementez şi ideile mele, chiar dacă Papură a făcut treabă bună. Avem o echipăcu calitate tehnică și e normal să ne gândim şi la câştigarea titlului, fiindcă suntem la 4 puncte de CFR şi mai sunt 24 de puncte în joc. Dar cel mai important este să rămânem în Europa, acesta este obiectivul. Din păcate, ne vor lipsi fanii” a declarat Bergodi la sosirea în Bănie.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.