Sport
Bergodi: „Băieţii ştiu că trebuie să ne menţinem viu visul de a fi campioni”

Universitatea Craiova mai are doi paşi până la câştigarea titlului cu numărul 5, iar primul poate fi făcut miercuri seara, la Giurgiu, contra Astrei, în meciul care începe la ora 21.30. Dacă pierd sau dacă fac egal, alb-albaştrii trebuie să se impună în ultima etapă contra CFR-ului, pentru a câştiga titlul, plecând de la premisa că rivala din Gruia nu se va împiedica în celelalte meciuri pe care le are. Dacă vor câştiga la Giurgiu, craiovenilor le-ar fi suficientă şi o remiză cu CFR, luni, pe "Ion Oblemenco". 

„Avem un meci foarte, foarte important la Giurgiu. Sigur, nu e un joc decisiv, fiindcă numai meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, va fi decisiv. Băieţii stau bine, deşi, din păcate, ne-am oprit cu antrenamentele timp de 3 zile, dar eu consider că a fost şi bine într-un fel, pentru că oricum am jucat mult în ultima perioadă şi o pauză a fost binevenită. De când am reluat antrenamentele, băieţii s-au comportat bine, sunt concentraţi. Ei ştiu că trebuie să ne menţinem vii şansa şi visul de a fi campioni, dar în acest moment trebuie să ne gândim numai la meciul cu Astra, care este un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bune” a declarat Cristiano Bergodi, înaintea partidei cu Astra.

Meciul de la Giurgiu va fi condus de o brigadă bucureşteană, cu Andrei Chivulete la centru, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Andrei Constantinescu. Rezervă de arbitru a fost desemnat Adrian Cojocaru (Galați), iar observatorul partidei va fi Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.